Boutique

Retour à la boutique Oekraïne, een oorlog met beelden

Oekraïne, een oorlog met beelden

25,00 

Met het collectief Test Media International heeft Michel Collon een team gevormd dat al enkele maanden tv, radio, pers en sociale media grondig analyseert om te kijken wat onze informatie waard is. Wij vinden dat je het recht hebt om dat te weten en of jouw informatie al dan niet gemanipuleerd is. Met ‘Oekraïne, een oorlog met beelden’ kan je zelf 50 voorbeelden van nauwkeurig gedocumenteerde manipulatie analyseren en je eigen mening vormen.

En stock

-
+

Samenvatting

Oorlog in Oekraïne, exploderende gasprijzen, energietekorten, hoge kosten voor levensonderhoud, verarming. De mensen in Europa betalen vandaag een hoge prijs. Maar, hoe werden ze overgehaald om partij te kiezen zonder debat of verificatie van de beelden en het nieuws?

Hoe werden ze ervan overtuigd om te betalen voor F-35’s met kernraketten (gestationeerd in België, Italië, enz.) in plaats van dit geld te investeren in ziekenhuizen, scholen en werkgelegenheid voor jongeren?

De bedenker van de moderne reclame, Edward Bernays, zei: “Je kunt een regering verkopen zoals elk ander product”. Ik zou daar nog “een oorlog verkopen” willen aan toevoegen. Wie profiteert er van deze enorme hoeveelheid wapens waarvoor het Oekraïense volk zal moeten betalen – om nog maar te zwijgen van het verlies aan mensenlevens? Wie weigert te onderhandelen?

Met het collectief Test Media International heeft Michel Collon een team gevormd dat al enkele maanden tv, radio, pers en sociale media grondig analyseert om te kijken wat onze informatie waard is.

Wij vinden dat je het recht hebt om dat te weten en of jouw informatie al dan niet gemanipuleerd is. Met ‘Oekraïne, een oorlog met beelden’ kan je zelf 50 voorbeelden van nauwkeurig gedocumenteerde manipulatie analyseren en je eigen mening vormen.

Zal Europa onderdanig blijven aan de Verenigde Staten? Of zal het eindelijk aandringen op onderhandelingen, vrede en een terugkeer naar normale prijzen voor gas, voedsel, enz.?

In dit boek is heel veel werk gestoken en ik wil iedereen bedanken die eraan heeft meegeholpen. Alles moet worden geverifieerd, gecontroleerd en gedocumenteerd, en dat kost tijd.

Wij rekenen erop dat je dit boek breed zult bekend maken.

Omdat er andere oorlogen worden voorbereid, omdat deze wereld steeds gevaarlijker en sociaal minder rechtvaardig wordt. Omdat er geen democratie kan zijn zonder goede informatie.

 

Bedankt en veel leesplezier!

Poids1220 g
Dimensions21,5 × 2,5 × 18,5 cm
Auteur

Nombre de pages

420 pagina's

Date de parution

5 maart 2024

Reliure

Cartonné

Vous aimerez peut-être aussi…

Qui sommes-nous ?

Ceux qui exploitent les travailleurs et profitent des guerres financent également les grands médias. C’est pourquoi depuis 2004, Investig’Action est engagé dans la bataille de l’info pour un monde de paix et une répartition équitable des richesses.