Boutique

Retour à la boutique De 7 zonden van Hugo Chavez

De 7 zonden van Hugo Chavez

18,00 

Dit is het verhaal van het fantastisch avontuur van Venezuela, verteld door een bevoorrecht getuige. Een man die stelt dat men die multinationals kan weerstaan en dat armoede kan overwonnen worden.

Gaat dit over populisme of over een reëel alternatief? Wat zijn de echte zondes van Chavez? En zal het chavisme hem overleven?

Voir un extrait du livre

En stock

-
+
Catégorie : Étiquette :

Overzicht

De 7 zonden van Hugo Chavez : een boek op het kruispunt van de grote problemen van de huidige wereld.

Dit is de onbekende geschiedenis van petroleum, hoe die onze geschiedenis heeft bepaald en hoe die de grote confl icten van de toekomst zal bepalen.

Dit is de verborgen zijde van Zuid-Amerika, die de mechanismen achter de beroving van de Derde Wereld blootlegt die door lesboeken en massamedia worden doodgezwegen.

Dit is ook een globale analyse van de strategie van de VS om de wereld te domineren, waarin de machtscentra en methodes van de multinationals bij naam worden genoemd. Wat zijn ze aan het voorbereiden?

Maar dit is bovendien het verhaal van het fantastisch avontuur van Venezuela, verteld door een bevoorrecht getuige. Een man die stelt dat men die multinationals kan weerstaan en dat armoede kan overwonnen worden. Gaat dit over populisme of over een reëel alternatief? Wat zijn de echte zondes van Chavez? En zal het chavisme hem overleven?

Een essentieel boek, eenvoudig maar passioneel. Een sleutel om de wereld te begrijpen…

Poids761 g
Auteur

Nombre de pages

414 pages

Date de parution

2013

Reliure

Broché

Qui sommes-nous ?

Ceux qui exploitent les travailleurs et profitent des guerres financent également les grands médias. C’est pourquoi depuis 2004, Investig’Action est engagé dans la bataille de l’info pour un monde de paix et une répartition équitable des richesses.